Meistä

ODUM OY

Odum Oy on sataprosenttisesti kotimainen yritys, jonka missio on auttaa organisaatioita ennaltaehkäisemään työntekijöiden sairauksia ja parantaa työturvallisuutta ja työntekijöiden työhyvinvointia. Yhtiö on kehittänyt terveyden edistämiseen ja työturvallisuuden parantamiseen liittyvää teknologiaa ja palveluita vuodesta 1988.

Uusimpana innovaationa kehitettiin Odum Turva keskeisten työnantajaa koskevien lakisääteisten vaatimusten tunnistamiseen, arviointiin, kirjaamiseen ja raportointiin. Tuotamme myös työsuojelun asiantuntijapalveluita tukemaan ja helpottamaan asiakkaidensa työterveys- ja turvallisuus (HSEQ) toimintaa. Asiantuntijamme ovat työsuojelun, työturvallisuuden, työterveyshuollon ja työjuridiikan asiantuntijoita.

Työsuojelun asiantuntija ODUM Oy.

Työsuojelu ulkoistettuna?

Ulkoistettu työsuojelun asiantuntija on erinomainen ratkaisu silloin, kun yrityksen omat resurssit eivät riitä lakisääteisten velvoitteiden tai työsuojelun kehitysprojektien hoitamiseen. Ulkopuolinen asiantuntija tuo yrityksen toimintaan ajan tasalla olevaa osaamista ja faktatietoa työsuojeluasioiden tehokkaasta ja korkealaatuisesta toteuttamisesta. Haluamme olla helpottamassa asiakkaittemme työsuojelutoimintaa ja samalla parantamassa työntekijöiden työhyvinvointia ja sitä kautta myös työn tuottavuutta. Työsuojelun johtaminen voidaan tarvittaessa liittää asiantuntijan tehtäviin. Tällöin asiantuntija koordinoi työsuojeluvelvoitteiden toteutumista ja varmistaa, että työsuojeluun liittyvät lakisääteiset velvollisuudet tulee hoidettua täsmällisesti ja ajallaan. Tehtäviin kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito ja raportointi yrityksen johdolle.

Ulkoista työsuojelua ODUMille.

Mitä voidaan ulkoistaa?

Työsuojelun asiantuntijan tehtävät vaihtelevat projektityyppisistä työsuojelutoiminnan järjestelmän (ODUM Turva) käyttöönotoista, joihin usein liittyy myös nykytilan arviointia, viranomaisten vaatimien lomakkeiden suunnittelua ja tuottamista aina jatkuvaan asiantuntijan käyttöön (kumppanuus) työsuojelun järjestelmälliseksi toteuttamiseksi yhdessä sovitussa laajuudessa. Odumin asiantuntijat toimivat asiakkaan luotettavana kumppanina, joka keskittyy asioiden täsmälliseen hoitamiseen, niiden kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Palvelun kautta asiakas saa käyttöönsä asiantuntijamme koko osaamispääoman.

Laaja-alaista osaamista
Sinun tukenasi
Jukka Suovanen
Työhyvinvointi
Riikka Mattila
Työterveyshuolto
Henri Rautamo
Työturvallisuus
Tapani Tohka
Työhyvinvointi
Martti Mäkelä
Työjuridiikka

Asiantuntemusta ja tukea työsuojeluun, työhyvinvointiin ja työjuridiikkaan

Asiantuntijamme voivat auttaa, kun mieltäsi askarruttaa esimerkiksi, miten organisoit ja johdat työsuojelua tai kuinka työterveyshuolto liitetään tukemaan sinun henkilöstöstrategiaasi. Myös työhyvinvointiin ja työjuridiikkaan saat tarvittaessa apua meidän tiimiltämme.

Olennainen osa palveluitamme on ODUM Turvan räätälöinti ja ylläpito, josta vastaavat ohjelmoijat ja palvelumuotoilijat.

Asiantuntemusta ja tukea työsuojeluun, työhyvinvointiin ja työjuridiikkaan.
© Copyright 2024 All Rights Reserved